Kezdőlap  Kapcsolat  Regisztráció  Bejelentkezés 
munkanélküli, álláskereső lap
  Linkek
  Fórum
  Sitemap
  Új tartalmak

  Keresés munkanélküli, álláskereső lap

  Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:
Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]

  Naponta frissülő állásajánlatok
Profession munkaajánlatok
Állás Jobrapido-val
A munkaügyi központokba bejelentett állások
A közszféra állásajánlatai
Állásajánlatok Jooble
Munkakeresés a Föld körül: Jooble

  Munkavállalás az EU/EGT országaiban
Munkavállalás az EU/EGT országaiban

  Álláskereséshez
Europass önéletrajz
Önéletrajz gyűjtemény
Kisérőlevél (motivációs levél)
Munkáltatói keresési szokások
Formális és informális álláskeresés
Egyéni portfólió
Magán munkaközvetítők listája (PDF)
Magán munkaerőkölcsönzők listája (PDF)

  Hová fordulhatok segítségért
Családsegítők szolgáltatásai
Nyugdíj ügyek Budapest
Jogi segítség (Jogpont)

  Chatbox
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


Admin  febr 25 : 16:01
Szolgálati közlemény!
Készül az új weboldal is, csak nagyon lassan. A regisztráció jelenleg nem jár különösebb előnnyel, elvileg a fórumban hozzászólási lehetőséget jelent. A folymatos nagyszámú spamrobottámadások miatt a regisztráció használatát nem is nagyon javaslom. Működik a Facebook oldalunk, üzeneteket ott is tudok fogadni.

Admin  febr 25 : 15:57
Kdves Érdeklődők!
A munkaügyi központokban a 2015 évi képzési pályázatok még elbírálás alatt vannak. Bármelyik nap megszülethetnek az eredmények.

viktor1115  febr 20 : 18:12
Ne hari "Admin".
Azt szeretném kérdezni, hogy néztem az Okj.s tamfojamokat. De csak a tavalyi évet hozta be meg az azelötieket. Légyszi magyarázd már el miért nem mutatja a 2015.öset. Kösziii!!!!

Admin  máj 17 : 11:17
Betegség miatt a regisztráció aktiválása elhúzódott. Elnézést kérek és igyekszem pótolni. FaceBook oldalunkon nincs regiszráció, üzenet, hír, információ folyamatosan elhelyezhető. Cím: https://www.facebook.com/Munkanelkuli.allaskereso

Admin  ápr 09 : 16:12
Tisztelt Látogató!
Be kellett vezetni a regisztráció engedélyezését, ezért elnézést kérek. A Facebook oldalunkon is lehet hírt, üzenetet küldeni.

Admin  febr 07 : 12:49
Tisztelt Látogatók!

Az oldalt magánszemély üzemelteti. Saját szellemi és anyagi erőforrásból. Amennyiben kérdést szeretne feltenni, előbb szíveskedjék meggyőződni, hogy az Ön kérdésére nincs-e meg a válasz a fórumban. Kompetencia híján nem áll módunkban bonyolult jogi ügyekben felvilágosítást nyújtani, ahhoz célszerű jogász segítségét igénybe venni.

Admin  okt 03 : 12:59
Tisztelt Látogató, van egy munkanelkuli.com oldal, ami nagyon régi információkat tartalmaz, de a Google mégis nagyon szereti. A szerkesztőt persze nem lehet még mélben se elérni. Pl a munkanélküli járadék már rég megszűnt, ott még fent van most is.

Admin  szept 29 : 11:58
A válaszokat a fórumban olvashatják.

Admin  szept 29 : 11:22
Tisztelt Látogatók! egy rövid időszak után a beérkezett kérdésekre megkezdődtek a válaszadások. Az én tudásomnál sokkal nagyobb tapasztalattal rendelkező Tóth Mária tanácsadó közreműködésével.


  Profession munkaajánlatok
Profession munkaajánlatok

  Bértámogatás
Kik vehetik igénybe?
Bértámogatás csak azoknak a munkaadóknak nyújtható, amelyek a közösségi rendeletben (2204/2002/EK) meghatározott feltételeknek megfelelő – hátrányos helyzetű – személyek foglalkoztatását vállalják:

Ki után vehető igénybe?
„Hátrányos helyzetű munkavállaló”: minden olyan csoportba tartozó személy, aki segítség nélkül nehezen tud a munkaerő-piacra lépni, azaz olyan személy, aki a következő feltételek közül legalább egynek megfelel:
 • bármely 25 éven aluli vagy nappali tagozatos tanulmányait legfeljebb két éve befejezett személy, aki még nem állt rendszeres, fizetett alkalmazásban

 • bármely, a Közösség területére munkavégzés végett beköltöző vagy már beköltözött, vagy ott letelepedett migráns munkavállaló

 • bármely személy, aki egy tagállam etnikai kisebbségéhez tartozik, és akinek fejlesztenie kell nyelvtudását, illetve szakmai képzettségét, vagy munkatapasztalatra van szüksége ahhoz, hogy javítsa az állandó alkalmazásának esélyeit

 • bármely személy, aki munkába akar állni, vagy vissza akar állni a munkába, és aki legalább két éven keresztül nem állt alkalmazásban és oktatásban sem részesült, és különösen bármely személy, aki a hivatásának és családi életének összeegyeztetése során tapasztalt nehézségek következtében feladta a munkáját

 • bármely egy vagy több gyermeket egyedül nevelő felnőtt

 • bármely személy, aki nem szerzett középfokú vagy azzal egyenértékű képesítést, aki munkanélküli vagy, akit munkájának elvesztése fenyeget

 • bármely 50 éven felüli személy, aki munkanélküli vagy, munkájának elvesztése fenyeget

 • bármely tartósan munkanélküli személy, azaz bármely személy, aki az utóbbi 16 hónap során 12 hónapig, illetve 25 éven aluli személyek esetében az utóbbi 8 hónap során 6 hónapig munkanélküli volt

 • bármely, a nemzeti joggal összhangban korábban vagy jelenleg kábítószerfüggőnek minősített személy

 • bármely személy, aki szabadságvesztés-büntetésének vagy az ellene hozott egyéb büntető intézkedésnek a megkezdése óta még nem szerezte meg első, rendszeres, fizetett munkahelyét

 • bármely nő olyan földrajzi területen, ahol a munkanélküliség átlaga legalább két naptári éven keresztül meghaladja a közösségi átlag 100%-át, és ahol a nők munkanélkülisége az utóbbi három naptári év során legalább két éven keresztül meghaladta a férfiak munkanélküliségének 150%-át

 • fogyatékossággal élő munkavállaló, bármely olyan személy, aki a nemzeti jog szerint fogyatékossággal élőnek elismert, vagy aki elismerten súlyos fizikai, elmebeli vagy pszichológiai károsodásban szenvedMilyen feltételekkel lehet igénybe venni?
Hátrányos helyzetű személy munkába helyezéséhez bértámogatás állapítható meg, ha a munkaadó:
 • a foglalkoztatást legalább a támogatás folyósításának időtartamára vállalja, és

 • a kérelem benyújtását megelőző 12 hónapon belül munkavállaló munkaviszonyát a működési körében felmerülő okból, rendes felmondással nem szüntette meg,

 • kötelezettséget vállal arra, hogy a munkaviszonyt a támogatás időtartama alatt az előző pontban meghatározott okból nem szünteti meg.


Mekkora a támogatás mértéke?
 • Támogatásként a munkabér és járulékai együttes összegének legfeljebb 50%-a,

 • megváltozott munkaképességű munkavállaló foglalkoztatása esetén legfeljebb 60%-a állapítható meg 12 hónapra.

 • Legalább 24 hónapja álláskeresőként nyilvántartott személy foglalkoztatásához legfeljebb kétévi időtartamra nyújtható.


Meg kell szüntetni a támogatás folyósítását, illetőleg a kifizetett támogatást – a kötelezettségszegés arányában, részben vagy egészben – vissza kell fizetni, ha a munkaadó a foglalkoztatási kötelezettségének nem tesz eleget.
Mentesül a visszafizetési kötelezettség alól a munkaadó, ha igazolja, hogy a munkaviszony a munkaadó rendkívüli felmondása, jogutód nélküli megszűnése, vagy a munkavállaló rendes felmondása, halála miatt, illetőleg azonnali hatállyal a próbaidő alatt szűnt meg.

Összeszámítási szabály
A hátrányos helyzetű rétegek foglalkoztatásának támogatásakor alkalmazni kell a 2204/2002.számú EK rendelet 8.cikkének (4) bekezdésében, továbbá a 9. cikkének (2) bekezdésében foglalt összeszámítási szabályokat, amelynek alapján a bértámogatás – más állami támogatással, illetőleg közösségi finanszírozással összevont – összege nem haladhatja meg:
 • bármely időszakban (havonta, évente, stb.) a munkavállalók részére kifizetett munkabér és járulékainak 100%-át, és

 • bármely hároméves időszak alatt a 15 millió euró értékének megfelelő forintösszeget.


A bértámogatási kérelmeket a munkaügyi központok területileg illetékes kirendeltségeire kell benyújtani.

  Szavazás


Nyugdíjba vonulhasson-e mindenki 40 év munkaviszony után?Igen

Nem

Nem tudomKiírta Admin
szavazat: 811
Korábbi szavazások


  Apród hirdetések

  Foglalkoztatás
Tájékoztató az egyszerűsített foglalkoztatásról (pdf)
Egyszerűsített munkaszerződés (doc)

  Felnőttképzés
Life Long Learning
Life Long Guidance
Képzések elősegítése
Az Országos Képzési Jegyzék (OKJ)
A Szakmai és Vizsgakövetelmények (SZVK)
Milyen képzéseket támogat a munkaügyi központ?
A munkaügyi központ által támogatott képzések listája

  Friss hírek: Friss hírek.hu

  Számlálók
websas.hu

  FaceBook


Ez az oldal e107 portál rendszert használ, és a GNU GPL licensz alatt lett kiadva

Az oldalt készítette: Fodor Imre.
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-60999/2012

Adatvédelmi és jogi nyilatkozat
PageRank ikon ingyen