Kezdőlap  Kapcsolat  Regisztráció  Bejelentkezés 
munkanélküli, álláskereső lap
  Linkek
  Fórum
  Sitemap
  Új tartalmak

  Keresés munkanélküli, álláskereső lap

  Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:
Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]

  Naponta frissülő állásajánlatok
Profession munkaajánlatok
Állás Jobrapido-val
A munkaügyi központokba bejelentett állások
A közszféra állásajánlatai
Állásajánlatok Jooble
Munkakeresés a Föld körül: Jooble

  Munkavállalás az EU/EGT országaiban
Munkavállalás az EU/EGT országaiban

  Álláskereséshez
Europass önéletrajz
Önéletrajz gyűjtemény
Kisérőlevél (motivációs levél)
Munkáltatói keresési szokások
Formális és informális álláskeresés
Egyéni portfólió
Magán munkaközvetítők listája (PDF)
Magán munkaerőkölcsönzők listája (PDF)

  Hová fordulhatok segítségért
Családsegítők szolgáltatásai
Nyugdíj ügyek Budapest
Jogi segítség (Jogpont)

  Chatbox
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


Admin  febr 25 : 16:01
Szolgálati közlemény!
Készül az új weboldal is, csak nagyon lassan. A regisztráció jelenleg nem jár különösebb előnnyel, elvileg a fórumban hozzászólási lehetőséget jelent. A folymatos nagyszámú spamrobottámadások miatt a regisztráció használatát nem is nagyon javaslom. Működik a Facebook oldalunk, üzeneteket ott is tudok fogadni.

Admin  febr 25 : 15:57
Kdves Érdeklődők!
A munkaügyi központokban a 2015 évi képzési pályázatok még elbírálás alatt vannak. Bármelyik nap megszülethetnek az eredmények.

viktor1115  febr 20 : 18:12
Ne hari "Admin".
Azt szeretném kérdezni, hogy néztem az Okj.s tamfojamokat. De csak a tavalyi évet hozta be meg az azelötieket. Légyszi magyarázd már el miért nem mutatja a 2015.öset. Kösziii!!!!

Admin  máj 17 : 11:17
Betegség miatt a regisztráció aktiválása elhúzódott. Elnézést kérek és igyekszem pótolni. FaceBook oldalunkon nincs regiszráció, üzenet, hír, információ folyamatosan elhelyezhető. Cím: https://www.facebook.com/Munkanelkuli.allaskereso

Admin  ápr 09 : 16:12
Tisztelt Látogató!
Be kellett vezetni a regisztráció engedélyezését, ezért elnézést kérek. A Facebook oldalunkon is lehet hírt, üzenetet küldeni.

Admin  febr 07 : 12:49
Tisztelt Látogatók!

Az oldalt magánszemély üzemelteti. Saját szellemi és anyagi erőforrásból. Amennyiben kérdést szeretne feltenni, előbb szíveskedjék meggyőződni, hogy az Ön kérdésére nincs-e meg a válasz a fórumban. Kompetencia híján nem áll módunkban bonyolult jogi ügyekben felvilágosítást nyújtani, ahhoz célszerű jogász segítségét igénybe venni.

Admin  okt 03 : 12:59
Tisztelt Látogató, van egy munkanelkuli.com oldal, ami nagyon régi információkat tartalmaz, de a Google mégis nagyon szereti. A szerkesztőt persze nem lehet még mélben se elérni. Pl a munkanélküli járadék már rég megszűnt, ott még fent van most is.

Admin  szept 29 : 11:58
A válaszokat a fórumban olvashatják.

Admin  szept 29 : 11:22
Tisztelt Látogatók! egy rövid időszak után a beérkezett kérdésekre megkezdődtek a válaszadások. Az én tudásomnál sokkal nagyobb tapasztalattal rendelkező Tóth Mária tanácsadó közreműködésével.


  Profession munkaajánlatok
Profession munkaajánlatok

Hirdetések
2015
okt
04
7 készség, amire szükséged van, ha multinál akarsz dolgozni
Kategória : Foglalkoztatás  |  Szerző: Admin
Mely készségeket kell elsajátítanod, ha multinacionális cégnél szeretnél elhelyezkedni? Nos, minden pozíció más és más elvárásokat támaszt, de van 7 olyan alapvető készség, amelyet – a kiírástól függetlenül - minden munkáltató keres a jelentkezőkben. Ezen készségek meglétét bizonyítanod kell az önéletrajzodban, a motivációs leveledben és természetesen az interjú során is.
 
Ezen készségek jelentős része ún. soft skill, amit „soft” vagy „puha készségnek” lehetne magyarra fordítani. Ez - a szaktudásodon kívül - azoknak a készségnek az összessége, amellyel hatékonyan tudsz majd beilleszkedni az új munkahelyedre, illetve eredményesen tudsz együttműködni a körülötted lévő kollégákkal és partnerekkel.

Kommunikációs készség
Tovább...
    Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 

2015
szept
27
Hogyan öltözz fel egy állásinterjúra? Kálmán Tamás állásinterjú tréner sorozatának 4. része
Kategória : Foglalkoztatás  |  Szerző: Admin
Az első benyomás, ami kialakul rólad az interjún mindennél fontosabb!

Belépsz, köszönsz, kezet fogsz – ez körülbelül 3 másodperc, és máris kialakult rólad egy kép az interjúztató fejében: szóba jöhet az adott pozícióra, vagy sem.
Ezt a képet pedig jelentősen befolyásolja az, hogy milyen ruha van rajtad.

Az legyen a célod, hogy ez az első benyomás ne csak jó legyen, hanem tökéletes.
Lássuk, hogyan tudod ezt elérni?

Tovább...
    Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 

2015
szept
20
Hogyan kezeld a stresszt állásinterjú előtt
Kategória : Foglalkoztatás  |  Szerző: Admin
Egy világhírű nemzetközi cég hívott be interjúzni, ezért a legjobb formádat akarod nyújtani. Általában teljesen normális, hogy a jelöltek stresszelnek az interjú előtt, de a stressz szint hatványozottan magasabb akkor, amikor álmáid állására interjúzol. Mit tegyél, hogy maximális teljesítményt nyújts nagy nyomás alatt?

Van egy technika, amivel csökkentheted a stresszt és az interjú előtti szorongást.

Az interjú során minden szellemi kapacitásodra szükséged lesz, hogy jól válaszolj az interjúztató kérdéseire. Röviden a szorongás által generált nyomás akadályozni fog téged abban, hogy maximális teljesítményt nyújts.

1. Isten hozott Szorongás!

Tovább...
    Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 

2015
szept
13
Miért adjuk önnek ezt az állást? – Így válaszolj erre a kérdésre
Kategória : Foglalkoztatás  |  Szerző: Admin
Állásinterjúk során nagyon gyakran hangzik el a következő kérdés: Miért adjunk önnek ezt az állást? Ezzel az interjúztató azt akarja megtudni, hogy a sok jelentkező közül miért te vagy a legalkalmasabb az adott pozíció betöltésére. A válaszodban - röviden és tömören – be kell mutatnod, hogy a cég mit nyer veled!

1. Légy egyedi
Az a legjobb, ha néhány konkrét példán keresztül bemutatod, hogy melyek azok a képességeid, amelyek megkülönböztetnek téged a többi jelölttől. Mit értél el a korábbi munkahelyeden, amire ennél a cégnél is nagy szükség van. Legyen 1 vagy 2 olyan képességed, amit nagyon nehéz megtalálni más pályázókban.

2. Párosítsd össze a képességeidet az elvárásokkal
Legyen egy példád, személyes történeted minden egyes elvárással kapcsolatban, amelyből kiderül, hogy valóban rendelkezel az adott képességgel. Ha például azt kell bizonyítani, hogy igazi „csapatjátékos” vagy, említs meg egy olyan időszakot, amikor egy csapatban kellett dolgoznod, és sikeresen/nyereségesen/határidon belül fejeztetek be egy adott projektet. Tovább...
    Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 

2015
szept
06
7 dolog, amit soha ne csinálj egy állásinterjún
Kategória : Felnőttképzés  |  Szerző: Admin
Sorozatunkban Kálmán Tamás állásinterjú tréner tanácsait olvashatjá(to)k heti rendszerességgel.

  1. Ne gondold, hogy az interjú véget ért, amíg kisétálsz az ajtón: Az interjú addig tart, amíg ki nem mész az ajtón. Akkor is figyelj a szavaidra és a nonverbális kommunikációdra, amikor már nem záporoznak feléd a kérdések. Tégy jó benyomást minden alkalmazottra, a HR igazgatótól a takarítónőig.
  2. Ne panaszkodj az előző munkahelyedre: Lehet, hogy a volt főnöködet le kéne csukni szadizmusért, amiért minden nap pokollá tette az életedet, de azt az interjúztatónak nem kell a tudtára adnod. A panaszkodást negatív légkört teremt, és egyáltalán nem hatsz profinak.
  3. Ne légy felkészületlen: Óriási lehetőség, ha behívnak egy interjúra. Ne szúrd el azzal, hogy nem készülsz fel rá megfelelően. Minden információt szerez meg a cégről – weboldal, gazdasági szaklapok, közösségi média – ami csak elérhető!
  4. Tovább...
    Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 

2015
jún
04
Tanulás és munka Németországban
Kategória : Egyéb  |  Szerző: Admin
Magyar fiatalokat is várnak Németországba elektrotechnikai képzésre!
A munkáltatók idehaza félnek a tapasztalatlan pályakezdőktől, ezzel szemben a német fiatalok végzés után azonnal megbecsült szakemberként dolgozhatnak.
A jó szakember nem az iskolapadban terem! Az utánpótlás kineveléséért tenni kell. Ezt Németországban rég felismerték. A nálunk mostanában terjedő duális képzéshez sokban hasonlító rendszer ott kiforrott gyakorlat. A képzésre jelentkező fiatalok közvetlenül a vállalathoz kerülnek. A teljes képzést ők menedzselik: tudatos és a jövőbeni igényeket figyelembe vevő gyakorlati képzés mellett az elméleti oktatást is a vállalatnál szervezik meg. A képzés ingyenes, sőt a megélhetést biztosító juttatások is járnak a fiataloknak.
Az ilyen képzéseket végző fiatalok pontosan ismerik már a valós munkahelyi feladatokat, nehézségeket. Átérzik a munkájukkal kapcsolatos felelősséget és megtanulnak beilleszkedni a vállalat rendjébe. Valóban elmondhatják magukról: felkészültünk a nagybetűs életre!

A Drezda melletti Radebergben lévő PRETTL Electronics AG Elektronika szakmacsoportban induló 3 éves képzését szeptembertől a magyar fiatalok számára is lehetővé teszi. Ez a nem mindennapi lehetőség nyitva áll a középiskolát befejezett németül beszélő fiatalok számára amennyiben valóban érdekli őket az elektronika. . (A részletekről a hr.pehu©prettl-electronics.com e-mailcímen lehet felvilágosítást kapni.)
Reményeink szerint ez a képzési lehetőség biztosítja majd, hogy magyar fiatalok a nemzetközi munkaerőpiacon egyenrangú szakemberként vegyék fel a versenyt külföldi kollégáikkal.
    Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 

2015
márc
12
A munkaügyi központ által támogatott 2015 évi képzések
Kategória : Felnőttképzés  |  Szerző: Admin
A munkaügyi központ által támogatott 2015 évi képzések listája itt érhető el: Lista
    Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 

2015
febr
10
17. Óbudai Egyetem állásbörze
Kategória : Foglalkoztatás  |  Szerző: Admin
Az Óbudai Egyetemen idén 17. alkalommal kerül megrendezésre február 17-18-án a Magyar Mérnökhallgatók Egyesületének Bánki Donát Helyi Bizottsága szervezésében az egyetemi állásbörze.

A Magyar Mérnökhallgatók Egyesülete immár 26 éve működik az egyetemen, illetve jogelődintézményeiben. Fő célja, hogy a hallgatók képzésük során és azt követően is otthonosabban mozogjanak a gyorsan fejlődő és egyre nagyobb elvárást támasztómérnöki szakmákban.

Az Óbudai Egyetem Állásbörze az egyetemek, főiskolák diákjait – az alsóbbéveseket és a végzősöket egyaránt – hozzásegíti ahhoz, hogy átfogó képet kapjanak a vállalatok által nyújtott lehetőségekről, a hazai munkaerőpiac elvárásairól és a gazdasági élet sokszínűségéről. Ugyanakkor a vállalatok is információt szerezhetnek a soron következő generáció felkészültségéről, munkahellyel szembeni elvárásairól,a gyakorlati tapasztalatok szerzését segítő kooperatív képzésről.
Tovább...
    Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 

2014
okt
06
Munkanélküli regisztráció kezdeményezése e-mailben
Kategória : Munkanélküliség  |  Szerző: Admin
Hogyan lehet a regisztrációt e-mailben kezdeményezni? Nem ezen az oldalon, hanem a munkaügyi központén!
A munkaügyi központos regisztrációt a munkaügyi központ honlapján lehet e-mailben kezdeményezni. Először a területileg illetékes (állandó, vagy tartózkodási cím szerinti) kirendeltséget kell kiválasztani a következő címen, melynek linkje: Területileg illetékes munkaügyi kirendeltség

Ide kell a megadott e-mailcímre írni. Adatok: név, születési dátum, lakcím vagy tartózkodási hely, vagy név és taj szám. Tárgy:regisztráció
    Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 

2014
szept
28
Álláshirdetés Európai Úniós pályázatírókat keresnek
Kategória : Munkakínálat  |  Szerző: Admin
Európai Uniós pályázatok menedzselésével foglalkozó cég, Budapest XIII. kerületi irodájába, megfelelő szakképzettséggel rendelkező, 25 év alatti pályakezdő munkatársakat keres az alábbi pozícióra:

Európai Uniós pályázatok elkészítésében, menedzselésében való részvétel.

Részletek Itt
    Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 

Oldal:       >>  
  Új Fórumüzenetek

  Szavazás


Nyugdíjba vonulhasson-e mindenki 40 év munkaviszony után?Igen

Nem

Nem tudomKiírta Admin
szavazat: 678
Korábbi szavazások


  Apród hirdetések

  Foglalkoztatás
Tájékoztató az egyszerűsített foglalkoztatásról (pdf)
Egyszerűsített munkaszerződés (doc)

  Felnőttképzés
Life Long Learning
Life Long Guidance
Képzések elősegítése
Az Országos Képzési Jegyzék (OKJ)
A Szakmai és Vizsgakövetelmények (SZVK)
Milyen képzéseket támogat a munkaügyi központ?
A munkaügyi központ által támogatott képzések listája

  Friss hírek: Friss hírek.hu

  Számlálók
websas.hu

  FaceBook


Ez az oldal e107 portál rendszert használ, és a GNU GPL licensz alatt lett kiadva

Az oldalt készítette: Fodor Imre.
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-60999/2012

Adatvédelmi és jogi nyilatkozat
PageRank ikon ingyen